Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | BejelentkezésRSS hírforrás  | 

 

13,600,000 Ft

Három strandközeli apartman

Három strandközeli apartman
31110

Ingatlan legfőbb jellemzői

  • Ingatlan ID: 6995D3E86126E351
  • Telefonszám: 0687580277
  • Megye: Veszprém megye
  • Város, település: Balatonfüred
  • Irányítószám: 8230
  • Feladva: 2019.július.29 - 07:37
  • Lejárat: 40 nap, 11 óra

Ingatlan leírása

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

5 perc sétára a Kisfaludy strandtól eladó 3 Üdülő Apartman Balatonfüreden
A 70-es, 80-as években gyakran volt lehetőségem a Balatonon nyaralni. Szerencsés voltam, sokszor kaptam beutalót a vállalati vagy néha a szakszervezeti üdülőkbe. Akkoriban fiatal férj és apaként szép heteket töltöttem ezekben üdülőkben, olyan emlékekkel gazdagodva tértem haza, amelyek örökre beivódtak a tudatomba. Talán ezek a nyaralások alapozták és szilárdították meg bennem a Balaton szeretetét.
Bár korábban itt nem jártam, mégis, ahogy itt állok a helybéliek által akkoriban “Ikarusz üdülőként” ismert vállalati üdülőnek tervezett, megépített és működtetett üdülő parkjában, újra érzem, szinte újra élem azokat a napokat, amit a balatoni üdülőkben töltöttem. Szép idők szép emlékei.
Ma már persze minden más. De a hely, a hangulat, a nyugalom, a biztonság bizonyossága itt még most is, évtizedek eltelte után is érezhető.
Elhelyezkedés
Balatonfüred, Germering u. 1. Jókai társasüdülő.
Kint vagyok a város szélén. A 2×2 sávos 71-es útról Almádi és Füred felől is könnyen idejuthatok. Az üdülő egy 7 hektáros területen helyezkedik el osztozva a Kosztolányi Apartmanházzal és a Kisfaludy társasüdülővel. A tó felé haladva pár perces sétával elérhetem a Kisfaludy strandot, az Aura hotelt, a Maurus és Borcsa éttermeket, és a Pazar kávézót, kedvenc füredi kávézómat. A másik irányban még gyalog is kényelmesen elérhetem az Arácsi vasútállomást és vele szemben az Aldi üzletét. Ha kicsit tovább sétálok elérem a méltán országos hírű Bergmann cukrászdát. Röviden: távol vagyok a nyüzsgéstől de ha kell könnyen elérhetem.
Üdülőpark
A 30-40 éves fákkal borított parkban 5 épületben helyezkednek el az apartmanok. Az itteni vendégek kényelmét és szórakozását egy gyermekjátszótér, pingpongasztal, grillező hely és füves futballpálya is szolgálja. A szezonban 24 órás portaszolgálat működik.
Apartmanok
A Germering u. 1. számú épületben a földszinten helyezkednek el az apartmanok. Könnyen megközelíthetők még azok számára is, akiknek a mozgása korlátozott. A három eladó apartman egymás mellett helyezkedik el, kettő egyforma belső elrendezésű, a harmadik ezek tükörképe. Méretek és elrendezés a csatolt alaprajzon látható.
Az apartmanok belső elrendezése: belépve egy kis teakonyhában állok, ahol minden eszköz ami a nyaraláshoz szükséges – főzőlap, hűtőszekrény, tárolószekrény, stb. – rendelkezésre áll. Innét nyílik a kicsi, de jól elrendezett fürdőszoba. A nappali helyiség tágas és napos – déli tájolású – 4 fő részére az alvás biztosított. A nappaliból kis terasz nyílik, ahova esős napokon kiülve pl. egy jó könyvet el lehet olvasni.
Tekintve, hogy fűtés nincs, az apartmanok csak a szezonban használhatók, télre víztelenítik az épületeket.
A vételár tartalmazza a bútorokat is, így az apartmanok akár még ebben a szezonban is azonnal használatba vehetők.
Parkolás
Az épülethez tartozik a közelében egy parkoló, itt térítésmentesen parkolhatnak az apartmant használók.
Milyen lehetőség?
Ez az üdülőpark a 70-es 80-as években élte a fénykorát. Nyilván ma vannak nála szebbek, jobbak, korszerűbbek. Mégis, ha figyelembe vesszük, hogy ma Balatonfüreden a partközeli új építésű ingatlanok m2 ára eléri az 1.2-1.6 millió Ft-ot, akkor azok számára, akik ezt az összeget nem akarják megfizetni sokkal reálisabb.
Azokban a hetekben, amikor nem használják – főszezonban – 15.000 Ft/éj áron kiadhatják.
Alkalmas céges/vállalati üdülőnek is, akár mindhárom apartman együttes megvásárlásával.
Ha fontolgatja egy balatonfüredi nyaraló megvásárlását hívjon!
Kód: furger1
Figyelem: Az apartmanok külön-külön és együtt is megvásárolhatók! A vételár 13,6 millió Forint/apartman, de egyben a három kedvezményesen megvehető!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com-

Nincs címke

4812 megtekintés, 11 ma

  

Probléma jelentése

Folyamatban.....

Kapcsolatos hirdetések


Be kell jelentkezni ezen hirdetés adatairól történő érdeklődéshez

Hirdetés

Kiemelt hirdetések