Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | BejelentkezésRSS hírforrás  | 

 

15,000,000 Ft

Másfélszobás balatoni apartman

Másfélszobás balatoni apartman
356

Ingatlan legfőbb jellemzői

  • Ingatlan ID: 9595BAC815690A9E
  • Telefonszám: 0687580277
  • Megye: Veszprém megye
  • Város, település: Balatonfüred
  • Irányítószám: 8230
  • Alapterület {m2}: 31-40
  • Feladva: 2018.szeptember.27 - 09:06
  • Lejárat: 103 nap, 15 óra

Ingatlan leírása

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Tudom, vannak újabb építésűek, vannak népszerűbbek, vannak szebbek, jobbak, a parthoz közelebb elhelyezkedők, … nekem mégis ez az utca adja a balatoni nyaralások igazi hangulatát.
Itt érzem, hogy ide lehet jönni pihenni, feltöltődni, kikapcsolódni, élvezni a Balaton adta örömöket, úgy hogy a füredi sétány nyüzsgő forgataga ne zavarja meg azt. Számomra ez az utca a klasszikus balatoni nyaralók utcája. Talán retró, de nincs azzal baj, sokan ezt szeretik.
Különös öröm, hogy ebben az utcában értékesíthetünk egy kedves kis apartmant. Tulajdonosai – egy remek házaspár – igazi meleg, barátságos otthont varázsoltak belőle. Tényleg, valóban otthonnak érezheti az ember, annak ellenére is, hogy télen nem lakható, a vizet elzárják. De ez nem gond, hiszen a feladata, hogy nyáron szolgálja gazdáját. És ez az apartman azt teszi is, a tőle elvárható maximális szinten.
A napsütéses tágas nappali kényelmes és jó hangulatú teret ad a család számára, a teljesen berendezett és felszerelt konyhában, ha kell, akár egy hétvégi ebédet is meg lehet főzni, a fürdőszoba tágas és kifogástalan, a hűs és csendes kis hálószoba pedig könnyű álmot ígér.
Minden, mintha új lenne, annyira gondosan vigyáztak rá, de amit kellett, azt mindig időben megjavíttatták, rendbe tetették.
A két hektáros üdülőtelep szépen parkosított, a gyermekek számára a felszerelt játszótér és foci pálya a borúsabb, szelesebb, fürdőzésre alkalmatlan napokon is jó szórakozást nyújt.
Ez egy remek lehetőség akár itt nyaralni vagy a kiadásával jelentős többlet jövedelmet szerezni.
Bármelyik lehetőség érdekli, ragadja meg az alkalmat! Ilyen másfélszobás ritkán adódik.
Kód: FURAPNT Irányár: 15 millió Forint.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com-

2370 megtekintés, 20 ma

  

Probléma jelentése

Folyamatban.....

Kapcsolatos hirdetések


Be kell jelentkezni ezen hirdetés adatairól történő érdeklődéshez

Hirdetés

Kiemelt hirdetések