Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | BejelentkezésRSS hírforrás  | 

 

590,000,000 Ft

MŰKÖDŐ-Mezőgazdasági üzem céggel +240.ha. jó min.szántó bérleti jogal Eladó

MŰKÖDŐ-Mezőgazdasági üzem céggel +240.ha. jó min.szántó bérleti jogal Eladó
szanto-gy3szanto11Szantof3szanto-8szanto-gy4_0095-CRA-TAROLOK_0086-uz.tarolo-trafo-udvar-épuletek_0090-Mgazd telep_0089-CRAszantogy3

Ingatlan legfőbb jellemzői

 • Ingatlan ID: 30058BAA054534E7
 • Telefonszám: +36 30 815 2505
 • Alapterület {m2}: több mint 1000
 • Az ár alkuképes?: Igen
 • Utca: Külterület
 • Város, település: Gyula
 • Megye: Békés megye
 • Ország: Magyarország
 • Irányítószám: 5700
 • Feladva: 2019.május.20 - 11:49
 • Lejárat: 25 nap, 14 óra

Ingatlan leírása

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

MŰKÖDŐ MEZŐGAZDASÁGI ÜZEM – ÁRCSÖKKENÉS! – FÖLDMŰVES GAZDÁK ,BEFEKTETŐK,- Családi Vállalkozók Figyelem!

ALKALMI VÉTELI LEHETŐSÉG -KOMOLY ÉRDEKLŐDŐ ESETÉN -RÉSZLET FIZETÉS IS MEGOLDHATÓ !

TÖBB TÍZ ÉVE- és MA IS JÓL MŰKÖDŐ MEZŐGAZDASÁGI Telep CÉGGEL EGYÜTT- FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEKKEL, – gépekkel, berendezett műhellyel, – Meglévő ügyfél körrel- szerződésekkel + 240.ha JÓ MINŐSÉGŰ SZÁNTÓ FÖLD-hosszú távú Bérleti joggal SÜRGŐSEN eladó !

A Román határ közelében 3.ha -os területem eladásra kínálunk egy nagy teljesítményű 4173 nm-es építménnyel rendelkező Gabonatároló, szárító, tisztító üzemet, a hozzá tartozó gyümölcs fákkal beültetett majorral.- korlátlan gáz,és energia fogyasztással, -a telepen lévő villanyáram termelésére alkalmas trafóval, üzemanyag tárolóval, mázsaházzal, iroda,és szociális létesítményekkel stb…valamint a működéshez szükséges gépekkel, járművekkel eladó !
Ugyan csak az üzemhez tartozó nagy teljesítményű CIBRIA szárító-tisztító a hozzá tartozó gabona tárolókkal ,BEVIZSGÁLÓ LABORRAL és engedélyekkel,jól működő céggel együtt- beszállítókkal stb… egyben eladó!

A határ közelsége miatt a magtár épületek bértárolás, intervenciós tárolásra is alkalmasak.-AMELY IGÉNY ESETÉN TOVÁBB FEJLESZTHETŐ !
A 3.műszakban működő gabona szárító, tisztító üzem pedig nemcsak a környező települések gazdái használják, hanem több éves megrendelésekkel is rendelkezik a cég!- az üzem átadásával a gabona ki,és be tárolásához szükséges szállító járművek, rakodógép, szállító szalag stb… , valamint a gépjavító műhely teljes berendezése is átadásra kerül,és a vételár részét képezi.

A major + a szárító tisztító üzem eladásával együtt átadásra kerül továbbá a 240.ha- SZÁNTÓ Föld hosszú távú BÉRLETI JOGA is ! – amelyen az új tulajdonos zökkenő mentesen tovább folytathatja a gazdálkodást.
A telep adottságai szerint FEJLESZTÉSI- ÉPÍTÉSI- BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGEK ADOTTAK -az üzem területén pl : gabona feldolgozó, vagy élelmiszer feldolgozó üzem, inputanyag forgalmazás stb… lehetséges

A major + ingatlanok+ Szántófölddel, – Áfa mentes !
Gabona-Szárító- Tisztítóval- Céggel együtt eladó !

BEFEKTETŐI IGÉNY ESETÉN – HOSSZÚ TÁVRA BÉRLŐ BIZTOSÍTOTT !

A gabonatárolók, Szárító-Tisztító Üzem Céggel együtt egyben ELADÓ- valamint a + 240.ha.SZÁNTÓ BÉRLETI JOG is átadó-melyen az új tulaj már gazdálkodhat!

ALKUKÉPES Irányár : 590.Millió.-Ft, vagy 2.031 000.Euró- CSAK EGYBEN ELADÓ!- ESETLEG RÉSZLET FIZETÉS IS MEGOLDHATÓ !

A CÉG FÖLDMŰVES TEVÉKENYSÉGRE BEJEGYZETT ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK ! ,amely pályázatokhoz stb… uj földtörvény feltételek szerint szükséges.

Várom érdeklődését- akár hétvégén is.
Előzetes Időpont egyeztetés szükséges.-

27999 megtekintés, 47 ma

  

Probléma jelentése

Folyamatban.....

Kapcsolatos hirdetések


Hirdetés

Kiemelt hirdetések