Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | BejelentkezésRSS hírforrás  | 

 

54,900,000 Ft

Szépen felújított balatonarácsi ház

Szépen felújított balatonarácsi ház
237

Ingatlan legfőbb jellemzői

  • Ingatlan ID: 7345DB3F83B277D2
  • Telefonszám: 0687580277
  • Ország: Magyarország
  • Megye: Veszprém megye
  • Város, település: Balatonfüred
  • Irányítószám: 8230
  • Feladva: 2019.október.26 - 09:39
  • Lejárat: 130 nap, 19 óra

Ingatlan leírása

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Eladó ház Balatonfüred varázslatos, vidékies hangulatú Balatonarács városrészében
Megközelítés
Balatonfüred, Béke u. 1. Balatonfüred Arács városrészében vagyok, és itt is, mint mindenütt a város belterületén kifogástalan állapotú az út, közvilágítás van, rendszeresen takarítják az utat nyáron is és télen is és hetente elszállítják a szemetet.
Környék
Itt mintha falun lennék! Itt még lehet hallani a templom harangszavát, a kakasok hajnali kukorékolását, a kis postán sorbaállás nélkül lehet intézni az ügyeket, a kisboltban az eladó nevén szólítja a vásárlókat, és a Népház ajtaja nyitva áll azok számára, akik keresik a kötődést, szeretnének tartozni valahova. Mintha nem is az Északi part fővárosában, Balatonfüreden lennék. Itt mintha évtizedekkel visszamennék az időbe, itt még vidékies, békés, nyugodt életet élnek, akik olyan szerencsések, hogy itt lakhatnak.
A fejlődés jelei azonban láthatók. Sorra épülnek errefelé is az új házak, de sokan vannak az itteniek közül, akik inkább a régi házukat újítják fel, bővítik ki, építik át, igyekeznek minél szebbé tenni környezetüket.
Ez a ház is éppen ilyen, 5 éve lett felújítva.
Telek
400 m2. Ezzel nem lesz gondja még akkor sem, ha a házat csak a szezonban nyaranta vagy hétvégeken használja, tehát nem lakik itt tartósan. A telek kb. fele a 2 férőhelyes gépkocsi parkoló, a többi része füvesített, virágokkal, bokrokkal telepített. Gondozást alig igényel.
Közművek
Víz, villany, gáz, csatorna, közvilágítás. Minden adott és a házba bevezetve.
Ház
2 szoba, konyha+étkező és fürdőszoba 2 fő részére a mai igények szerint elvárható kényelmet szolgáltatja. Alkalmas idősebb pár vagy olyan fiatalok számára, akik még nem alapítottak családot, ahol még nincsenek gyerekek. Használható csak nyáron a szezonban, hétvégi házként, de miután központi fűtéssel felszerelt a téli hónapokban is lakható, így nem csak hétvégi háznak, hanem tartós itt lakásra is alkalmas.
Ha szeretne a varázslatos, vidékies hangulatú Balatonarácson lakni elég közel Balatonfüred forgatagához de elég távol a nyüzsgése zajától, akkor ez a HÁZ Önre vár.
Itt kipihenheti magát, feltöltődhet, ez lehet a bázisa, ahonnan szervezheti a balatoni programjait, ahonnan mindent elérhet és ahova, ha kedve úgy tartja visszavonulhat.
2 perc sétával elérheti a közeli kis-postát, ebédelhet az Arács szíve vendéglőben, ihat egy finom kávét vagy teát a Nagyi Kertje teaházban, ehet egy “sorszámozott” süteményt az Arácsi cukrászdában és bevásárolhat a helyi kisboltban.
Élhet itt tartósan vagy csak hétvégeken, nyáron vagy akár télen is, alkotó magányban vagy értékes időt töltve a családjával.
Jöjjön, itt új minőséget vihet az életébe! Ne habozzon, hívjon!
Kód: beke2 Irányár: 54.9 millió Forint.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com-

901 megtekintés, 7 ma

  

Probléma jelentése

Folyamatban.....

Kapcsolatos hirdetések


Be kell jelentkezni ezen hirdetés adatairól történő érdeklődéshez

Hirdetés

Kiemelt hirdetések